Doordat praktijken steeds groter worden, groeit de behoefte aan advies en begeleiding bij het organiseren van de facilitaire diensten en wordt deze ondersteuning steeds noodzakelijker.

Met die gedachte is Heertjes, Ontzorger in de praktijk opgericht: een facilitair adviesbureau dat zich specialiseert in (para)medische praktijken, advies geeft en uw facilitaire processen optimaliseert.

U kunt hierbij denken aan:

  • Inkoopmanagement & contractbeheer 
  • Ondersteuning bij verhuizing, verbouwing of nieuwbouw 
  • Begeleiding ontwikkeling nieuwe website 
  • Opleiden van praktijkmanagers tot volwaardig facilitair gesprekspartner

De praktijkeigenaar regelt vaak zelf de facilitaire zaken, waardoor werktijd verloren gaat. In steeds meer gevallen liggen deze taken bij de praktijkmanager, die vooral bezig is met personeel/planning en de administratie en bovendien niet altijd genoeg kennis heeft, waardoor kansen worden gemist. 

Doordat praktijken groter worden, er meer kosten worden gemaakt en de regelgeving voortdurend verandert, is het moeilijker geworden facilitaire zaken op orde te houden zonder de vakkennis van Heertjes.

Heertjes ondersteunt u bij het verbeteren van de kwaliteit, beoordeelt uw contracten en kijkt of deze marktconform zijn. Heertjes helpt u tot nieuwe overeenkomsten te komen met verbeteringen en vaak ook besparingen als resultaat. 

Daarnaast is Heertjes initiatiefnemer van "voorpraktijken" (www.voorpraktijken.nl), een verzameling collectieve overeenkomsten, speciaal voor praktijken. Deze overeenkomsten zijn op het kwaliteitsniveau dat past bij praktijken, maar dan wel tegen zulke gunstige voorwaarden dat de meeste praktijken enkele duizenden euro's per jaar kunnen besparen.